Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Απολογισμός

Τελειώνει ακόμη μια χρονιά σε μερικές ώρες. Το ρολόι θα δείξει 12. Άλλος ένας χρόνος πέρασε. Πάαααει... Τί σου είναι ο χρόνος όμως. Πότε έρχεται, πότε φεύγει, πότε φτάνει, πότε αργεί, πότε σε βασανίζει, πότε τον απολαμβάνεις .... Πάει λοιπόν ο παλιός ο χρόνος. Αλλά να γιορτάσουμε γι' αυτό ?? Η αλήθεια είναι ότι το 2010 δεν ξεκίνησε και πολύ καλά για μένα. Συνέχισε βέβαια ανέλπιστα όμορφο και κατέληξε λίγο βαρετό λόγω του σχολείου και της επιστροφής στην καθημερινότητα, όπου τίποτα διαφορετικό δεν συμβαίνει. Η γενικότερη εικόνα βέβαια είναι πολύ καλή γιατί οι όμορφες στιγμές που μου χάρισε υπερκαλύπτουν τις άσχημες !! Ξεκινώ με αισιοδοξία, όπως πάντα άλλωστε, και ελπίζω το νέο έτος να φέρει ευτυχία και επιτυχία στις προσκείμενες εξετάσεις. Νέους στόχους δεν έχω σκοπό να θέσω, κι αυτό επειδή έχω ήδη πολλούς παλιούς που δεν έχω πετύχει. 
Εύχομαι σε όλους λοιπόν καλή χρονιά και ευτυχισμένο το 2011. Να σας βρει με αγάπη, υγεία και κοντά στα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα.
Και του χρόνου !!

4 σχόλια:

  1. Η ευχή μου είναι ο νέος χρόνος να είναι κατά πολύ καλύτερος από αυτόν που φεύγει, σε όλους τους τομείς για σένα, Μαράκι.

    Στο'χω ξαναπεί ότι σε ανθρώπους σαν εσένα αξίζει το καλύτερο και γι'αυτό εύχομαι να το συναντάς κάθε στιγμή και το 2011, και πάντα στη ζωή σου.

    Κι εννοείται ότι θα πετύχεις τους στόχους σου και θα θέσεις άλλους και θα τους πετύχεις κι εκείνους και ούτω καθεξής.

    Φιλάκια πολλά! :)

    Υ.Γ.: Και κάμποσες συγγνώμες.. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα Ανδρέα μου. :)
    Να έχεις μια όμορφη χρονιά και ό,τι θελήσεις να στο δώσει το νέο έτος.
    Φιλάκια πολλά και σε σένα!
    Υ.Γ.: Δεν χρειάζεται ούτε μία συγγνώμη.. Σ' αγαπώ πολύ πολύ και το ξέρεις :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά με υγεία Μαράκι, πάνω από όλα υγεία. Εύχομαι να πετύχεις τους στόχους σου και ό,τι άλλο...επιθυμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαυράκο, σ' ευχαριστώ πολύ !! Χρόνια πολλά και σε σένα. Να έχεις όλα όσα θέλεις κι ακόμη περισσότερα αυτή τη χρονιά. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή