Τρίτη, 22 Ιουνίου 2010

Μαθηματικό πανηγύρι 2010

Λοιπόν ... Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 και είναι γνωστό τοις πάσι ότι τέτοια μέρα διοργανώθηκε η ετήσια συνάντηση των λεσχών ανάγνωσης μαθηματικής λογοτεχνίας στη Θεσσαλονίκη. Και ποια λέσχη ανάγνωσης δεν θα μπορούσε να λείπει ?? Μα εννοείται πως δεν θα έλειπαν οι "Αντίχθονες" (εκ της αντίχθων γης για την οποία όποιος ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα ας ψάξει στο γκούγκλ ή ας με ρωτήσει). Ως ταπεινό μέλος της λέσχης παρευρέθηκα κι εγώ στο πανηγύρι και όπως είναι φυσικό δεν έλειψε η φωτογραφική κάλυψη του χάπενινγκ ....
Και εδώ θα σας παρουσιάσω μερικές εκ των φωτογραφιών.

Η ομάδα μας στο μεσημεριανό διάλειμμα με φόντο μεγάλα ονόματα στο χώρο των λεσχών ανάγνωσης μαθηματικής λογοτεχνίας και όχι μόνο.


Πριν ξεκινήσει το πιο κουραστικό μέρος της ημέρας στην αίθουσα του 3ου Γυμνασίου Θέρμης με τη γνωστή διάθεση που διακρίνει κάθε ΑντίχθοναΟ σκηνοθέτης μας, ο Νίκος πριν την προβολή της υπερπαραγωγής μας.


Η ομάδα που βγήκε 2η στο παραμαθηματικό παιχνίδι επί το έργον.

Καλά περάσαμε και αυτό έχει σημασία βασικά.
ΥΓ. ΤΤ δες τα μεηλς σου ::)

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά που άφησαν, παρά τη ζέστη που είχε, τη θάλασσα, για να πάρουν μέρος στην ημερίδα της Ομάδας Θαλής+Φίλοι και να παρουσιάσουν τη δουλειά που έκαναν στις λέσχες ανάγνωσης των σχολείων τους!!

    Και του χρόνου με υγεία :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή